07 april 2021

Kijk terug: Vitamine C(ultuur)!

Bekijk de zevende aflevering van de online talkshow 'Lust for life' over bijzondere regionale initiatieven op het raakvlak van cultuur en positieve gezondheid.


De online talkshow Lust for Life is een twaalfdelige zoektocht naar de raakvlakken van positieve gezondheid en cultuur in het noorden van Limburg. Gezondste Regio 2025 gaat samen met Cultuurimpuls Venlo en de Cultuurregio Noord-Limburg op zoek naar de onontdekte parels en inspirerende regionale initiatieven op het snijvlak van gezondheid en cultuur.

Cultuur verwondert, inspireert en verbindt. Cultuur laat je lachen, huilen, bewegen, laat je goed voelen, thuis komen. Vitamine C(ultuur) is van levensbelang voor een gezonde leefstijl en een basisvoorwaarde voor de Gezondste Regio 2025. In de uitzending van dinsdag 6 april daarom cultuurmakers uit de regio die op eigen wijze actief zijn op het raakvlak van cultuur en gezondheid.

Aan tafel de makers van Adem, een bijzondere theaterproductie voor de zorg, choreografe Sarah Soethoudt en animator Tim Alards. De uitzending kwam live vanuit de Schouwburg in Venray met een aftrap door Anne Thielen, wethouder cultuur van de gemeente Venray en voorzitter van de Cultuurregio Noord Limburg.

Whats App Image 2021 04 06 at 22 30 20 1