28 maart

Verenigingscafé's

Actief in het bestuur van een cultuurvereniging en op zoek naar inspiratie en uitwisseling? Sluit aan bij de nieuwe ronde Verenigingscafé's van het Huis voor de Kunsten Limburg.


Het Huis voor de Kunsten Limburg trekt in de maand april weer door de provincie met een reeks kennis- en netwerkbijeenkomsten voor erfgoed- en amateurkunstverenigingen. Vier van de zes bijeenkomsten vinden plaats in en in samenwerking met de Cultuurregio Noord-Limburg. Ben jij benieuwd welke ondersteuning het Huis voor de Kunsten jou kan bieden? Wil je amateurkunst- en erfgoedverenigingen uit jouw regio ontmoeten? Meld je dan aan voor een van de Verenigingscafés waarbij kennismaking en ontmoeting centraal staan. Wil je praktische tips en handvatten aangereikt krijgen als het gaat om ledenwerving? Of het gebruik van social media? Meld je dan aan voor een Verenigingscafé waarbij we deze kennis overdragen in de vorm van workshops. Aanmelden voor beide type Verenigingscafés kan natuurlijk ook!

Aanmelden

De Verenigingscafés – kennismaking en ontmoeting in de regio vinden plaats op:

De Verenigingscafés – workshops in de regio vinden plaats op:

Aanmelden kan steeds tot 3 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst. Ben je verhinderd op de datum van het Verenigingscafé bij jou in de buurt? Meld je dan gerust aan voor één van de andere cafés. Kijk voor meer informatie op http://hklimburg.nl/vereniging....

VC3