22 oktober

Verenigingscafé's

Actief in het bestuur van een cultuurvereniging en op zoek naar inspiratie, uitwisseling en het vergroten van je netwerk? Sluit aan bij een van de Verenigingscafé's van het Huis voor de Kunsten Limburg.


Wil je inspiratie opdoen en jouw kennis vergroten als het gaat om samenwerking, het binden en boeien van publiek, leden en vrijwilligers en het vergroten van de zichtbaarheid van jouw amateurkunstvereniging? Of wil je kunst- en erfgoedverenigingen uit de omgeving (beter) leren kennen? Welkom in het Verenigingscafé: een parade van acht bijeenkomsten dwars door de provincie door het Huis voor de Kunsten Limburg. De helft van de bijeenkomsten vindt plaats in en in samenwerking met de Cultuurregio Noord-Limburg.

Tijdens het Verenigingscafé delen inspirerende initiatieven uit eigen regio tips en best-practices over het versterken van vrijwillige cultuurverenigingen. Ga in gesprek met de adviseurs van het Huis voor de Kunsten Limburg en vergroot of verdiep je netwerk in eigen omgeving. Uiteraard is er ook volop ruimte voor ontmoeting en uitwisseling. Kijk voor meer informatie op de website van het Huis voor de Kunsten Limburg

VC3

Aanmelden

Wil je deelnemen aan één van de Verenigingscafés? Meld je dan (met maximaal twee afgevaardigden van de vereniging of organisatie) aan via het online aanmeldformulier. Dat kan steeds tot 3 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst. Ben je verhinderd op de datum van het Verenigingscafé bij jou in de buurt? Meld je dan gerust aan voor één van de andere cafés.