02 juni 2022

Tweede meet-up Cultuurprofessionals

Culturele en creatieve professionals: tijd voor het vervolg op de eerste bijeenkomst. Het Limburgs Museum en de Cultuurregio Noord-Limburg nodigen je van harte uit voor de tweede bijeenkomst op 30 juni.


Na het goede gesprek van 31 maart is het nu tijd om de volgende stap te zetten. Op donderdagmiddag 30 juni zetten we met elkaar de volgende stap in de ontwikkeling van de regio en het concretiseren van van ambities en acties. Dat doen we met elkaar, maar ook met regionale instellingen en podia, steunorganisaties als het Huis voor de Kunsten Limburg, Pop in Limburg, CineSud en (lokale) overheden.

In kleine groepen richten we ons op de gewenste ontwikkeling van de cultuurregio. Met als doel om duidelijk te maken wat er nodig is op het gebied van ondersteuning en kansen zodat deze regio nog meer kan groeien en bloeien. Aan het einde van de workshop bepalen we samen welke speerpunten centraal zouden moeten staan. Dit document versturen we naar beleidsbepalers en kunnen zij als handvat gebruiken voor cultuurbeleid.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk | Deelname is gratis

Programma

Donderdag 30 juni | Limburgs Museum

15.30u inloop

16.00u start programma

  • Welkom door Bert Mennings, directeur Limburgs Museum
  • Terugblik op 31 maart: wat is er opgehaald en wat is de actualiteit
  • Workshopronde waarin we concrete actiepunten voor verbetering culturele klimaat Noord- en Midden-Limburg formuleren.
  • Plenair: Keuzes maken t.a.v. speerpunten voor versterken Cultuurregio Noord-Limburg: o.l.v. Nicolle van Lith en Wouter Daemen.

17.45u start netwerkmoment.

18.30u einde

PDF Cultuurslagers LM Venlo 20220331 091 2000 P