12 juli 2023

Opgelucht

Adem theaterproducties presenteert: Opgelucht

Opgelucht

In de voorstelling 'Opgelucht' brengt Adem theaterproducties je hoofd weer meer in contact met je hart. Om te voelen en ervaren hoe het met jou mentale veerkracht is gesteld. Door verhalen van anderen kom je erachter dat ieder mens hierin zijn worstelingen kent, maar ook veerkracht heeft. Je wordt 'aangezet' om stil te staan bij je eigen kansen en keuzes.

Theater als preventie

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: organisaties nemen hun gasten mee
naar een theatervoorstelling en kunnen daarna beter in gesprek over ingewikkelde zaken als samenwerking, gastvrijheid, reorganisatie of ziekteverzuim.

Toch is het waar. Tenminste, als je kiest voor de voorstelling ‘Opgelucht’ van ADEM Theaterproducties. Want deze voorstelling zorgt er op uiterst laagdrempelige wijze voor dat mensen hun drukke en volle hoofden écht kunnen uitzetten. En bewust worden van wat belangrijk voor hen is.


05 7435 web

Iets voor jou?

Steeds vaker worden we geconfronteerd met mensen met volle hoofden en de gevolgen daarvan. Gebrek aan verbinding en flexibiliteit, onbewuste vooroordelen of te weinig ruimte voor creativiteit en open dialoog.

De voorstelling 'Opgelucht' maakt ruimte in volle hoofden, helpt stilstaan bij wat ertoe doet en kan een uitstekende start zijn voor alles waar even ademruimte voor nodig is.

Meer informatie vindt u op www.ademtheater.nl