12 juli 2023

Nieuwe programmaregisseur Cultuurregio Noord-Limburg

Maak kennis met de nieuwe programmaregisseur van onze cultuurregio.

Angelo Martinus

We stellen graag onze nieuwe programmaregisseur Angelo Martinus aan u voor! Samen met het culturele veld zal hij werken aan het versterken van de zichtbaarheid, het productieklimaat en de (talent)ontwikkeling van het rijke culturele aanbod in de regio.

Over Angelo

Angelo is zeker geen onbekende in de regio. In de afgelopen 20 jaar heeft hij zich ingezet voor jonge makers in de cultuursector en wist hij een vertaling te maken van de behoeften en wensen van makers naar beleid, commerciële successen of vernieuwende concepten. Hij stond mede aan de basis van de ontwikkelingen van urban culture en sports in Nederland en wist Urban Eindhoven van buurthuis naar landelijke BIS (Basis Infrastructuur) te tillen.

Hoe omschrijft hij zichzelf?

"Ik deel mijn kennis, netwerk en creativiteit met mensen die hiernaar op zoek zijn. Ik breng mensen, vaak uit gescheiden werelden, bij elkaar en laat ze doen wat ze doen. Ik geloof niet in grenzen en hiërarchische structuren, maar in bruggen bouwen en shit regelen. Ik geloof in gesprekken die er toe doen. In verbindingen die leiden tot nieuwe inzichten, creatieve concepten of een praktisch advies. Gesterkt door 20 jaar ervaring in het benutten van de kracht van straatculturen. Culturen gebouwd op inclusie, creativiteit, eigenaarschap en diversiteit."

Contact

Meer info over Angelo vindt je op www.angelomartinus.nl

Graag een keer met hem in gesprek? Mail hem op angelo@madskills.nl

WEB JH Divers 20230526 Weert DSC3556